Hirdetés

Ez a zokni kikapcsolja a filmet, ha elalszol rajta



|

A Netflix jóvoltából bárki kreálhat magának okoszoknit.

Hirdetés

A Netflix sok dologban úttörő, és immáron az okoszoknik világában is. Közzétettek egy DIY jellegű útmutatót, amivel bárki megalkothat egyet. 

Hirdetés

Az okoszokni tévézés közben érzékeli, ha elalszunk. Ha ez megtörténik, akkor automatikusan megállítja a műsort, így nem maradunk le semmiről. 

A pihenésre és az aktivitásra is figyelő zokni egy gyorsulásmérőt is kapott, ami jelet küld a tévének, ha hosszabb ideje nem mozdultunk. Természetesen van egy LED is, ami figyelmeztet minket, ha még ébren vagyunk. 

Persze egy ilyen zoknit azért nem olyan könnyű összerakni. A megalkotásához kell például egy Arduino mikrokontroller, infravörös LED-ek, akkumulátor és még sok más alkatrész - na és persze némi programozás otthon. 

Ugyan mindent részletesen leírnak, de azért nem árt az okoszoknihoz némi elektronikai jártasság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.