Hirdetés

Ez az akciókamera helyetted végzi a munkát



|

A Graava segítségével örökre meg lehet feledkezni a szerkesztési feladatokról.

Hirdetés

Az akciókamerák nagyszerű eszközök arra, hogy az életünk izgalmas és emlékezetes pillanatait felvegyük. Sajnos azonban a rögzítés után több órányi anyagot kell átrágjunk és megvágjunk, szerkesszünk. Az új Graava nem csak kicsi akciókamera, de ezt a munkát feleslegessé is teszi

Hirdetés

A Graava 1080p-s videót tud felvenni 30 fps és 130 fokos látószög mellett, vagy 720p-s videót 60 fps mellett - esetleg 8 megapixeles állóképeket. Ez nem túl acélos, és nincs lassított vagy 4K-s felvételi lehetőség sem, valamint az 1100 mAh-s akku is csak 3 órán át bírja. 

A vezeték nélkül tölthető Graava viszont egészen másban jó. A segítségével többé nem kell átnézni a felvételeket, majd hosszasan szerkeszteni azokat. Az eszköz szoftvere magától kiszedi a legjobb részeket a felvételekből. 

 

 

Ehhez a mikrofonra, a gyorsulásmérőre, a GPS-re és a külső pulzusmérőkre támaszkodik. A szoftver a kedvenc zenéikhez is tud igazodni. 

A Graava csak 2016 elején kerül a piacra, 399 dolláros áron - most 249-ért rendelhető elő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.