Hirdetés

Ez az akku negyvenszer tölti fel az okostelefonod



|

Az Anker újdonsága 120 600 mAh-s kapacitással rendelkezik.

Hirdetés

Az Anker népszerű márka a hordozható akkumulátorok világában, és az Amazonon most felbukkant egy érdekes új modell a gyártótól. 

Hirdetés

Egy külső akkumulátor általában 2000 vagy maximum 20 000 mAh-s kapacitással rendelkezik, ami a gyakorlatban egy okostelefon 1-5 alkalommal való feltöltésére elég. 

Az új Anker Powerhouse ennél egy kicsivel többet tud. A 120 600 mAh-s kapacitása garantálja, hogy nagyjából 40 alkalommal tud feltölteni egy okostelefont vagy 15 alkalommal egy laptopot. 

Persze ez az akkucsomag nem kicsi és nem is olcsó. A közel 4,5 kilogrammos készülék sokkal inkább egy autó akkujára hasonlít. 

Természetesen az 500 dolláros eszköz leginkább egy kirándulás vagy túra kapcsán lehet ideális kiegészítő. Szükség esetén tévéhez, hűtőhöz és lámpához is használható, normál konnektorba való adaptert is befogad, továbbá USB-n keresztüli gyorstöltésre is képes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.