Hirdetés

Ez az Intel utolsó alaplapja



|

Januárban döntötte el a kivonulását a szektorból az Intel, amely nagy durranással távozik.

Hirdetés

Az Intel idén januárban döntött úgy, hogy kivonul az alaplapok piacáról. Márciusban a megrendelések aránya már 80 százalékkal csökkent, ennek ellenére a gyártó nem csendben akar távozni a szektorból. Ennek jegyében bemutatta az utolsó és egyben eddigi legerősebb asztali alaplapját. 

A DZ87KL-75K kódnévre keresztelt alaplap a Haswell Z87 Lynx Point lapkakészletre épült, és remek lehetőségek rejlenek benne a memóriakihasználás és a bővítés területén is. Ahhoz, hogy egy igazán erős gépet lehessen összeállítani vele, csupán néhány DDR3-as memóriamodulra, egy-két grafikus kártyára és valamilyen Intel processzorra van szükség. Persze a legjobb CPU egy Haswell lenne, amik valamikor júniusban érkeznek a boltokba. Mindehhez már csak egy elég nagy házra van szükség. 

A VR-Zone munkatársainak fotót és a pontos specifikációkat is sikerült megszerezni az alaplapról. A technikai adatok ide kattintva tekinthetőek meg.  

 
Képforrás: VR-Zone
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.