Hirdetés

Ez lehet az Apple A10-es lapkája



|

Előkerült az első kép, amin állítólag az Apple idei lapkája látható.

Hirdetés

Előkerült az első kép, amin már állítólag az Apple A10-es lapkája látható - vagyis az SoC, ami az idei iPhone modellek szíve lesz. 

Hirdetés

Az A10 az A9 folytatása - ez utóbbi az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus készülékekben is megtalálható. Azt az SoC-t a Samsung és a TSMC gyártotta az Apple tervei alapján, azonban az idei A10-et kizárólag a TSMC gyártja majd, amennyiben igazak az eddigi jelentések. 

Az A9 2 GB LPDDR4-es RAM-ot kapott, a hírek alapján az A10 azonban már 3 GB RAM-mal rendelkezhet. A jelenlegi chip kétmagos processzora 1,84 GHz-en ketyeg. A Geekbench-en feltűnt egy A10-es chip, amely kétmagos és 2,37 GHz-es volt, de a Primate Labs alapítója szerint kacsa volt. 

Az Apple várhatóan szeptember elején mutatja be a 4,7 és az 5,5 hüvelykes iPhone 7 készülékeket - a harmadik verziót elkaszálták. A legfőbb újdonságok közé tartozhat a jackcsatlakozó hiánya, az antennavonalak áthelyezése, az érintős home gomb és a nagyobb/dupla kamera. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.