Hirdetés

Ez lenne a GeForce GTX 880?



|

Előkerült az első kép, amin állítólag a GM204-es lapka látható.

Hirdetés

A kínai, technikai újdonságokkal foglalkozó MyDrivers közzétett egy fotót, amelyen állítólag az NVIDIA egyik új videokártyája (talán a GeForce GTX 880), illetve az azon lévő következőgenerációs GM204-es lapkája látható. Ennek a feladata a GK104 leváltása lesz, tehát sok ársávot fedne majd le az erőteljes vezérlő

Hirdetés

Az állítólagos GM204-es lapka nagyobbnak tűnik, mint a jelenlegi GK104-es, ezen felül pedig nyolc memórialapka veszi körbe három oldalról. Ez egyben megerősíti azokat a felvetéseket is, amelyek szerint 256 bites memóriabusszal rendelkezik majd. 

A GM204 az NVIDIA Maxwell architektúrájára épül. Ha igazak a pletykák, akkor 3200 CUDA maggal, 4 GB memóriával és a már leírt 256 bites memóriabusszal érkezik majd, 28nm-es gyártástechnológiával készülve. Az NVIDIA várhatóan még karácsony előtt a piacra dobja az első termékeit, amelyek a GM204-re épülnek. 

 

Fotó: MyDrivers

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.