Hirdetés

Ez lesz az első andromedás táblagép



|

A Google és a Huawei közös, 7 hüvelykes táblája futtathatja elsőként az Andromeda OS-t.

Hirdetés

Ha igazak a pletykák, akkor október 4-én megmutatja magát a 2017-ben érkező Andromeda OS, amely az Android és a Chrome OS házasságából születik. A Pixel 3 laptop jövő ilyenkor fut be. 

Hirdetés

Hallottunk azonban egy ideje a Google és a Huawei újabb együttműködéséről, amelynek az eredménye ezúttal egy 7 hüvelykes táblagép lesz. A 9to5Google úgy tudja, hogy ez lesz az első tablet, amely már az Andromeda OS-t futtatja. 

A 7 hüvelykes, Huawei gyártásában készülő tábláról már több jelentés is befutott, így egyre biztosabb az érkezése. Korábban Snapdragon 820-as processzort, 4 GB RAM-ot és egy 13 megapixeles kamerát említettek, de ezeket egyelőre nem tudni biztosra. A készülék neve is ismeretlen, vélhetően nem Nexus lesz. 

A 9to5Google megtudta azt is, hogy valóban a Nexus 9-en tesztelték az Andromeda OS-t, azonban a tesztek ellenére a felhasználókhoz semmilyen formában nem jut majd el a frissítés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.