Hirdetés

Ez majd megoldja a modern USB-s gondjaidat



|

A PQI egy nagyon hasznos, USB 3.1-es, C-típusú hubbal állt elő.

Hirdetés

A PQI bemutatott egy nagyon hasznos kiegészítőt, ami minden modern laptophoz elengedhetetlen kellék lehet még egy ideig. 

Hirdetés

A PQI Connect 314 USB Type-C multi-port hub lényege az, hogy A-típusú USB portokat ad a kezünkbe egy olyan gépen, amin csak egyetlen C-típusú van. 

Az Apple új MacBookja után egyre több gyártó gépe veszi majd át ezt a szokást, de az okostelefonok és a táblagépek, sőt, még az alaplapok is érintettek. 

Az új felület rengeteg előnnyel jár, de teljesen eltér az eddigi USB portoktól. Az effajta hubok nagyon megkönnyíthetik az átállásra szánt éveket. 

A hubon van egy darab C-típusú és három darab A-típusú port, amelyek mind a 3.1-es szabványon működnek, és visszafelé kompatibilisek a 3.0-ás és a 2.0-ás eszközökkel. Még csak driver sem kell a használatához. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.