Hirdetés

Ezek a Lenovo következő táblagépei



|

A Lenovo Miix 710 és Miix 720 egyaránt hibrid megoldások, amelyek laptopként is használhatóak.

Hirdetés

A Lenovo a jelek szerint újabb átalakítható táblagépeket dob majd a piacra, amelyek beépített támasszal és lecsatolható billentyűzettel rendelkeznek. 

Hirdetés

A szivárgások alapján hamarosan megjelenik a Miix 710 és a Miix 720. Ez a széria már az Intel Kaby Lake processzoraira épít, de akadhatnak más újdonságok is. 

A Miix 710 kínai kezelési útmutatója alapján a táblagép 12 hüvelykes, 2160 x 1440-es kijelzőt kap, maximum 16 GB RAM-mal, microHDMI porttal, microSD-foglalattal, USB 3.0 és USB 2.0 portokkal, valamint egy 40 Wh-s akkuval. 

Azt pontosan nem tudni, hogy a Miix 720 miben lesz más, de a pletykákban már korábban felbukkant, nemrég pedig az FCC oldalán is. Minden bizonnyal a Miix 710 lesz az olcsóbb és gyengébb modell, míg a Miix 720 az erősebb. 

Azt sajnos nem tudni, hogy melyik mennyibe kerülhet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.