Hirdetés

Ezek az első Apollo Lake processzorok



|

Előkerült az első hat Apollo Lake-alapú Intel processzor neve.

Hirdetés

Az Intel Apollo Lake processzorai lesznek az első olyan chipek, amelyek már a vállalat Goldmont CPU-architektúrájára épülnek. Még ebben az évben piacra kerülnek, és az alacsony fogyasztású Pentium és Celeron CPU-kat váltják, pontosabban az Airmont-alapú Braswell szériát. 

Hirdetés

Az Intel a Goldmont kapcsán 30 százalékkal jobb teljesítményt ígér, de sajnos részletek egyelőre nincsenek. Ezúttal viszont előkerültek az első Apollo Lake CPU-k nevei és néhány adat is. 

A hat első Apollo Lake lapka a Celeron N3350 (2,4 GHz / 6 W), a Celeron N3450 (2,2 GHz / 6 W), a Pentium N4200 (2,5 GHz / 6 W), a Celeron J3355, a Celeron J3455, illetve a Pentium J4205 lesznek. 

Az N széria általában laptopokba és tabletekbe kerül, míg a J sorozat asztali gépekbe. Az Apollo Lake szerepet kap majd hibrid gépekben is. 

A 30 százalékos teljesítménynövekedés mellett az Apollo Lake jobb üzemidőt is ígér, illetve az USB-C, az LPDDR4, az LPDDR3 és a DDR3L támogatását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.