Hirdetés

Ezek az idei első Netflix-díjas tévék



|

A Netflix elárulta, hogy melyik új televíziókat ajánlja idén a felhasználóknak.

Hirdetés

Immáron második éve, hogy a Netflix ajánlásokat ad azoknak az okostévéknek, amelyek megfelelnek a szolgáltatás fontos kritériumainak. 

Hirdetés

Az idei évben szigorítottak az ajánlások feltételein, így mostantól gyorsabban kell teljesítenie a készülékeknek meghatározott feladatokat. Hétből öt feltételnek kell megfeleljen egy tévé összesen. 

A tévének azonnal be kell tudnia kapcsolni, illetve folytatni a korábban abbahagyott tevékenységet. A legfrissebb Netflix app is kell hozzá, gyors indítással és folytatással, illetve könnyű felfedezhetőséggel (vagy saját gombbal). 

Mivel egyre szigorúbbak a feltételek, egyre kevesebb eszköz kerül a listára. Az idei első ajánlások az LG és a Sony készülékeit érintik - érdekes módon a Samsung hiányzik a listáról. 

Az LG-től a 4K-s, webOS 3.0-t futtató UH6300, UH6500, UH7500, UH8500, UH 9500 és G6 szériák kerültek az ajánlottak közé, míg a Sony 4K-s, androidos készülékei közül az S85D, az X85D, az X93D, az X94D, az XD93, az XD94, az SD85 és az XD85 sorozatok. 

A Netflix azt várja a programtól, hogy a gyártók világszerte ösztönözve legyenek a hardverek fejlesztésére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.