Hirdetés

Ezek lehetnek az LG új okosórái



|

Várhatóan február 9-én mutatkozik be az LG Watch Sport és a Watch Style.

Hirdetés

Nincs messze az Android Wear 2.0 hivatalos startja, és most előkerült néhány kép az első olyan új okosórákról, amelyek már az új rendszerre építenek. 

Hirdetés

Az LG Watch Sport és Watch Style elvileg február 9-én mutatkoznak be, az Android Wear 2.0-val egyszerre. A Google és az LG közös munkái a viselhető eszközök, amelyek erősen építenek a Google Assistant szolgáltatásra. 

Bár a kiszivárgott képek gyenge felbontásúak, jó betekintést engednek abba, hogy mire számíthatunk. A Watch Sport modellen például két további gomb is lesz. 

Az LG Watch Sport valamivel nagyobb, mint a Watch Style. Az előbbi 1,38 hüvelykes, 480 x 480-as kijelzőt kaphat, míg az utóbbi 1,2 hüvelykes, 260 x 360-as megjelenítőt. A képeken látható színek mellett ezüst és sötétkék is lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.