Hirdetés

Ezek lennének az AMD Ryzen processzorok?



|

Egy kínai forrás kiszivárogtathatta a teljes felhozatalt.

Hirdetés

Március másodikán végre bemutatkoznak majd az AMD évek óta várt, Zen mikroarchitektúrára épülő processzorai. A jelenlegi információk alapján a felső kategóriás Ryzen modellek rögtön elérhetővé is válnak, míg a közép- és belépőkategóriás egységek egy kicsit később kerülnek majd a boltok polcaira. Az AM4 tokozású alaplapokból elvileg nem lesz hiány, néhány gyártó már nyilvánosan is beszélt a különféle modelljeiről. Mostanra a processzorhűtők gyártói is elkezdték bejelenteni az AM4-kompatibilis új modelljeiket, továbbá a meglévő hűtőikhez készített felfogatószetteket.


Hirdetés


A kínai Coolaler egyik fórumozójának jóvoltából most kiszivároghatott az összes első AMD Ryzen processzor típusjelzése, mag / szál konfigurációja, várható alap órajele, továbbá egyes esetekben a termékkel rivális Intel processzor típusa. Az információk természetesen fenntartásokkal kezelendőek, más forrás nem erősítette meg a táblázatban listázott adatok hitelességét.



(Forrás: TechPowerUp | Nyitókép: @amdryzen)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.