Hirdetés

Ezeket jelenti be hamarosan az Apple



|

Többek között az iPad Air 3 közeledik, de sajnos 3D Touch funkció nélkül.

Hirdetés

Az idei évben a várakozásoknak megfelelően érkezett az iPad mini 4 és az iPad Pro, azonban az iPad Air 3 bemutatása elmaradt. Azóta is sokan találgatják, hogy mikor jön. 

Hirdetés

Az általában megbízható Ming-Chi Kuo, a KGI elemzője azt mondja, 2016 első felére várhatjuk az új táblagépet. 

Sajnos van azonban rossz hír is: állítólag gyártási problémák miatt az új 3D Touch funkció nélkül érkezik a tablet. 

A gondok úgy néz ki, hogy csak az iPad Air 3-at érintik, az iPhone 7 terv szerint, 3D Touch funkcióval együtt érkezhet meg a szokásos időpontban. 

A mostanában keringő pletykákat összesítve egyébként úgy néz ki, hogy az iPad Air 3 mellett valamikor március táján bemutatkozhat a második Apple Watch, illetve egy 4 hüvelykes iPhone 6C okostelefon. A tavaszi bemutatókkal kiegyensúlyozhatják az évet és az őszig tartó várakozást az új iPhone iránt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.