Hirdetés

Ezentúl másképp nézünk a tápegységekre



|

A Seasonic PRIME tápegységei már a Cybenetics új értékelési rendszerét használják.

Hirdetés

A PC-s tápegységek piacán már megszokott a 80 Plus jelzés, ami a PSU-k hatásfokára vonatkozik. Van azonban egy cég, amely a teszteléseket új szintre emelné - ezzel pedig új értékelések is járnak. 

Hirdetés

A Cybenetics új tesztrendszerében a tápegységeket még komolyabb kritérium alapján vizsgálják, mint eddig bármikor. A pontozási rendszernek hála a tápok könnyedén összehasonlíthatóak lesznek, ráadásul ezúttal már a zajkibocsátásra is figyelnek. 

A Seasonic az elsők között állt be a sorba, a PRIME tápjait pedig már értékelték is a Cybenetics tesztjein. 

A gyártó valószínűleg számított a kedvező eredményekre, és valóban azokat is kapott. A Seasonic zászlóshajói a legjobb plecsniket kapták meg, és a jövőben többet hallunk majd az ETA és a LAMBA minősítésekről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.