Hirdetés

Ezért kell mindenkinek akkumulátorcsomag



|

A Pokémon GO miatt hirtelen mindenkinek powerbankre lett szüksége.

Hirdetés

Kétségtelen, hogy a Pokémon GO nincs jó hatással az okostelefonok üzemidejére, úgy pedig főleg, hogy Amerika valaha volt legnépszerűbb mobilos játékáról van szó. 

Hirdetés

A jelek szerint a powerbankek gyártói is örülhetnek mindennek. Az NDP statisztikái azt mutatják, hogy az akkumulátorcsomagok eladásai az egekbe emelkedtek a játék megjelenése óta. 

Az app érkezése előtt az eladások éves szinten 4 százalékos emelkedésben voltak, azonban hirtelen mindenkinek ilyesmi kellett, így az arány 101 százalékra emelkedett. Mivel az app a kijelző mellett a GPS-t és egyéb szenzorokat is folyamatosan használ, ezért az okostelefonok nem húzzák vele sokáig. A powerbankek segítségével viszont a felhasználók zavartalanul folytathatják a játékot. 

A játék egy hónap alatt több mint 200 millió dolláros árbevételt hozott már, a népszerűségéből pedig mindenki igyekszik profitálni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.