Hirdetés

Ezért nem szeretik egymást a Pixelek és a MacBookok



|

A Google egyik elavult szoftvere okozza a szinkronizálási és a kompatibilitási problémákat.

Hirdetés

A Google Pixel és Pixel XL ugyan a legjobb androidos okostelefonok közé tartoznak, ugyanakkor ezekkel is akadnak problémák. A felhasználók például panaszkodnak rá, hogy nem tudnak fájlokat szinkronizálni a készülék és az Apple MacBookok között. 

Hirdetés

Eleinte mindenki a Pixelekhez mellékelt USB-kábelekre gyanakodott, azonban az alaposabb vizsgálatok kiderítették, hogy a Google által írt Android Transfer Program a hibás. A gond az, hogy a szoftver egyszerűen elavult: az, hogy 2012. októbere óta nem frissült, kompatibilitási problémákat okoz. 

Az utolsó módosítás óta eltelt idő önmagában is hosszú, azonban azóta megérkezett az USB-C port és protokoll is. 

Mindezt igazolja, hogy az alternatív fájlátvitelt segítő HandShaker azonnal működött azoknál a felhasználóknál, akiknél szinkronizálási gondok adódtak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.