Hirdetés

Ezt a PC-t hajlékony billentyűzetbe építették



|

A Vensmile K8 egy hajlékony billentyűzet, egy érintőpad és egy PC - egyben.

Hirdetés

Manapság már elég könnyű olyan számítógépet találni, ami elfér a zsebünkben. Innentől kezdve nem meglepő, hogy a gyártók különböző formákkal és megoldásokkal kísérleteznek. 

Hirdetés

Az egyik érdekes kísérlet a Vensmile K8, amely egy meglehetősen szokatlan alkotás. Gyakorlatilag egy apró asztali PC-ről van szó, amelynek a teteje egy érintőpad - mindehhez pedig egy hajlékony billentyűzet van rögzítve oldalról. 

A Geekbuying oldalán 200 dollárért lehet előrendelni, és még ebben a hónapban kiszállítják. Sajnos sokat nem szabad várni az eszköztől, ugyanis a billentyűzet valószínűleg az olcsóbb fajtából való. 

A PC-t egyébként egy Intel Atom x5-Z8300-as Cherry Trail processzor, 4 GB RAM és 64 GB eMMC tárhely jelenti. Támogatja a 802.11n-es WiFi-t, a Bluetooth 4.0-t, van rajta HDMI és VGA csatlakozó, USB 3.0 és USB 2.0 port, jackcsatlakozó, továbbá microSD-foglalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.