Hirdetés

Ezt a tabletet sem teszed zsebre



|

A Panasonic új, ütésálló táblája 20 hüvelykes képernyőt kapott.

Hirdetés

Várhatóan novemberben kerül kereskedelmi forgalomba a Panasonic legújabb windowsos táblagépe, a Toughpad 4K. Ennek a legfőbb érdekessége, hogy nem túl könnyen hordozható, ugyanis 20 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. Az eredetileg az idei CES-en megvillantott tábla hamarosan megvásárolható lesz, az ára nagyjából 6000 dollár környékén alakulhat. 

Hirdetés

Az óriástabletet elsősorban mérnököknek, építészeknek, dizájnereknek, értékesítőknek, marketingeseknek és multimédiás profiknak ajánlják. Persze ettől még nyugodtan felakasztható a nappali falára is, úgyis túléli a 76 centis becsapódásokat is. 

A 4K-s kijelző 3840 x 2560-as felbontást kínál, 15:10-es képarány mellett. A 2,3 kilogrammot nyomó eszközbe egy 1280 x 720-as előlapi kamera, USB 3.0, SD kártyahely, smartcard-olvasó került, de a dokkoló az Ethernetet és a HDMI-t is kezeli. Belül egy Intel Core i5 vPro CPU és egy NVIDIA GeForce GT 745M vezérlő dolgoznak, 8 GB RAM mellett, és van egy 128 vagy egy 156 GB-os SSD is belül, persze Windows 8.1-gyel. A Panasonic azt mondja, üzleti ütésálló a táblája, tehát túlmutat egy átlagfelhasználó várakozásain. 

Később egy jóval erősebb verzióra is számíthatunk, amit 3D-s szimulációkhoz és CAD-os tervezésekhez optimalizálnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.