Hirdetés

Ezt tudja a GeForce GTX 1060



|

Az eddigi információk alapján a földbe döngöli a Radeon RX 480-at.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy közelít az NVIDIA GeForce GTX 1060-as videokártyája, ahogyan az is kiderült, hogy már a héten bemutatkozik. Most előkerült néhány adat is. 

Hirdetés

Az elsőként Hong Kongban felbukkant videokártyáról úgy hírlik, hogy a GPU órajele Boost mellett igen magas lesz, 1,70 GHz. A memória 8 Gbps-on dolgozik majd, ami a 192 bites GDDR5-ös interfészt figyelembe véve 192 GB per másodperces sávszélességet jelent. 

A Pascal architektúrára építő kártya 1280 CUDA maggal dolgozhat, az energiát egy 6-tűs PCIe csatlakozóból kapja. A fogyasztása 120 watton alakul majd, ami kevesebb, mint az AMD Radeon RX 480 150 wattos fogyasztása. 

Az NVIDIA sokat ígér a Pascal GPU-kkal, de ezzel párhuzamosan sikeresen tartja is az ígéreteit. A GTX 1060 a hírek alapján gyorsabb lesz a GeForce GTX 980-nál, és sokkal gyorsabb lesz a Radeon RX 480-nál - hasonló árazás mellett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.