Hirdetés

Ezt utáljuk az okosórákban



|

Leginkább a gyenge hangvezérlés bosszantja a felhasználókat az okosórákban.

Hirdetés

A Fixya úgy döntött, ideje utánajárni, hogy milyen fogadtatásban részesülnek a jelenlegi okosórák, illetve, hogy a felhasználók számára mik azok a pontok, amelyek bosszúságot okoznak. Összesen 6000 kérdést vizsgáltak többek között a Martian Passport, az I'm Watch, a Samsung Galaxy Gear, a Sony SW2 és a Pebble órákkal kapcsolatban. 

Hirdetés

Arra jutottak, hogy az emberek gyakran panaszkodnak értesítésekkel kapcsolatos hibákról, illetve a készülékek akkumulátoráról. Szintén problémát okoz a gyenge hangvezérlés - vagy éppenséggel annak a teljes hiánya -, illetve a gyenge minőségű hangszóró. 

A felhasználók az okosórákat az okostelefonjuk kiterjesztésének, kiegészítésének tartják, ugyanakkor ha az értesítések nem megfelelően működnek, akkor az eszköz értelmét veszti. Ugyancsak gond, hogy a kijelzők kicsik, ehhez ráadásul gyenge üzemidő is társul majdnem minden esetben. Ezt a pontot ráadásul egyelőre a hangvezérlés sem javította, ugyanis azzal ugyancsak minőségbeli problémák mutatkoznak a gyártóknál. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.