Hirdetés

Ezzel növelhetjük a Wi-Fi-s hatótávot



|

A Logitec mini eszköze kiterjeszti a vezeték nélküli hálózatunkat.

Hirdetés

A japán Logitec nem összekeverendő a svájci perifériagyártóval, a Logitech-kel, annak ellenére sem, hogy mindkettő remek kiegészítőket dob a piacra. A japán gyártó bemutatta a LAN-RPT01BK kódnévre keresztelt Wi-Fi-s hatótávnövelőjét.

Az ilyen eszközök képesek arra, hogy a vezeték nélküli hálózatunkat oda is eljuttassák, ahol egyébként a PC-nk, az okostelefonunk vagy a tabletünk már nem képes venni a router jelét, legyen szó okként egy másik, távoli szobáról vagy egy nagy vasgerendáról a falban. Természetesen ez egyben azt is jelenti, hogy ha a jel gyenge, akkor a kiegészítő azt felerősíti.

Amennyiben például a gépünk csak 2 Mbps-os jelet érzékel, akkor az apróságot alkalmazva máris 26 Mbps-ra ugrik ez az érték, ami tizenháromszor jobb sebességet jelent. A WPS sem jelent problémát biztonsági szempontból, mert ha a routertünk ezt tudja, akkor egy gomb segítségével a Logitec kiegészítője is. A használathoz mindössze a konnektorba kell dugni az eszközt, amelynek az ára kicsivel több mint 50 euró lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.