Hirdetés

Fa számítógépházzal is lehet sok pénzt keresni?



|

2000 dollár felett kezdődik a Volta V legolcsóbb konfigurációja.

Hirdetés

A számítógépházak általában műanyagból és alumíniumból készülnek, ami nem tekinthető kifejezetten környezettudatosnak, még ha az elemeik kimondottan egyszerűen újrahasznosíthatóak is lennének. A többé-kevésbé egyedileg összeállított számítógépes konfigurációk értékesítésével foglalkozó Computer Direct Outlet most bemutatta a környezetbarát és stílusos asztali számítógépre vágyóknak szánt Volta V termékcsaládját.


Hirdetés


A március elején piacra kerülő széria érdekességét a fa lapokból készült számítógépház adja, az USA területén "szelektíven" kivágott fák jelentették az alapanyagot. A szelektív alatt remélhetően azt kell érteni, hogy az erdészet által betegség vagy veszélyesség miatt kivágásra jelölt, de a célnak persze megfelelő minőségű fákról van szó. A ház megjelenését a kézzel készített klasszikus bútorok inspirálták, a retro hangulatához pedig sokat hozzáad a 90-es évek elejéig de-facto standard, manapság viszont rendkívül szokatlan fekvő tájolása.



A lehető legolcsóbb Volta V konfiguráció 2025 dollárnál kezdődik, az operációs rendszer nélküli modellben Z170 chipsetes alaplap, Intel Core i5-7400 processzor, 8 GB RAM, NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) videokártya, 600 wattos tápegység, továbbá 1 TB-os merevlemez található. Az érdeklődők itt találják a konfigurátort, a lehető legdrágább modell ára olyan 11 ezer dollár környékén tanyázik.



(Forrás: Wired, Computer Direct Outlet)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.