Hirdetés

Falramászó projektor



|

Az LG tervezte az első készüléket, mely síkjára merőlegesen vetít, így könnyen falra szerelhető. A formabontó készülék már nálunk is kapható.

Hirdetés

Most az LG az AN110-es modelljével új irányt vett, megalkotva az első falra szerelhető változatot. Az AN110 ugyanis az első olyan kivetítő, melynek optikai tengelye nem a készülékház élére, hanem lapjára merőleges. Az eredetileg egyenes vonalú optikai rendszerben egy kilencvenfokos fordulatot eszközölve vált lehetségessé ez a fajta elrendezés. Természetesen ez nem csak a falra szerelést teszi lehetővé, hanem általában véve a helytakarékosabb, álló elhelyezést.

LG nappali AN110 kivetítővel
A hazai igényeknek helytakarékosság tekintetében maximálisan megfelel az AN110, azonban 750000 forintos ajánlott utcai árával egyelőre csak kevesek engedhetik meg maguknak. Viszont több tekintetben is a házimozi vetítők jobbjai közé sorolható, hat szegmensű színtárcsával rendelkező konstrukció. 16:9 oldalarányú, DMD rendszerű képalkotó lapkája WXGA felbontású (1280×768 képpont), azaz méltán viseli a HD Ready logót. Fényereje 1000 ANSI lumen, kontraszt aránya 2500:1. Motorizált zoommal és kontraszttal szerelték fel. Három méterről is képes 80 hüvelykes képátlóval vetíteni, ha 5,7 méteres távolság állna rendelkezésünkre, akkor akár 150 hüvelykes képet is a falra varázsolhatunk. Lámpa élettartama átlagon felüli, 4000 órás.

LG AN110 kivetítő állvánnyal
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.