Hirdetés

Fantasztikus számítógépház az In Wintől



|

A belső világítás bekapcsolásával áttetszővé válik a tükröződő borítás.

Hirdetés

A hírek szerint nemsokára végre piacra kerülhet a hazánkban kevésbé ismert kínai In Win eddigi legmarkánsabb ATX számítógépháza. A Tòu névre keresztelt termék ugyan rendkívül modern formatervvel rendelkezik, ám legnagyobb meglepetését a 3 mm vastag edzett üvegből készült borításának bevonata jelenti: az anyag alapvetően erősen tükröződik, ám képes a belülről jövő fényt átengedni, így a torony belső világítását bekapcsolva áttetszővé válik.

Hirdetés


A ház fém elemei 2-4 mm vastag alumíniumból készültek, az efféle kategóriás terméket vásárlók örömére pedig a torony akár 380 mm hosszúságú videokártyákat is képes fogadni. További fontosabb specifikációk: egy kívülről elérhető 3,5 hüvelykes meghajtóhely, 3× 3.5” és 2× 2,5” méretű belső foglalat, 4 darab 120 milliméteres ventilátor (három a tetőn, egy elől), két USB 3.0 kapu az előlapon.

 


Az In Win Tòu elméletileg heteken belül piacra fog kerülni, ám sajnos erősen limitált példányszámban. Ennek oka a termék árában keresendő, ugyanis 799 dollárból (~182 ezer forintból) az átlagos földi halandók egyetlen torony helyett inkább már komplett gamer számítógépet vesznek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.