Hirdetés

Fatal1ty 990FX alaplap az ASRocktól



|

Az ASRock nem várja meg a Bulldozer-alapú CPU-k megjelenését - bemutatta a Fatal1ty 990FX Professionalt.

Hirdetés

Az AMD első Bulldozer-alapú, asztali FX processzorai augusztus, majd szeptember helyett csak valamikor októberben teszik tiszteletüket a piacon. A felhasználóknak addigra lesz miből válogatniuk, ami a kompatibilis alaplapokat illeti. Az ASRock újdonsága a Fatal1ty 990FX Professional.

 

A gyártó zászlóshajójának tekintett alaplapja fekete-piros színpompában díszeleg, és AM3+ lapkákat támogat; az AMD 990FX lapkakészletére épülve. Három PCI-Express x16 férőhellyel rendelkezik a CrossFireX vagy SLI konfigurációk érdekében, továbbá négy DDR3-2100-as memóriafoglalattal és hat 6 gigabit per másodperces SATA porttal.

 

Az alaplap dual gigbetes Ethernetet is kínál, továbbá az XFast LAN és XFast USB alkalmazásokat. Maximálisan hat USB 3.0-ás portot tud biztosítani az ASRock újdonsága, továbbá FireWire csatolót, két eSATA portot, valamint 7.1 csatornás audiót. Sajnos azt nem tudni, hogy a Fatal1ty 990FX Professional mikor és milyen áron kerül a boltok polcaira.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.