Hirdetés

Fatal1ty - sokadik vérig



|

A Creative újabb, játkosoknak szánt beviteli eszközöket mutatott be

Hirdetés

Úgy tűnik a Creative képtelen megszabadulni a "hardcore" játékosok mindenhatójától, Johnathan "Fatal1ty" Wendeltől, így eljött az ideje, hogy újabb termékeket dobjanak piacra az ő nevével.

Fatal1ty nevével fémjelzett termékek eladásával korábban az Abit is kísérletezett, de úgy tűnik, a Creative számára több hasznot hajt, mint az azóta már újjászületett alaplapgyártónak.

A most bemutatott eszközök között egy egeret és egy billentyűzetet találunk. Utóbbi a nem túl fantáziadús Fatal1ty Gaming Keyboard nevet kapta, azonban tudása várhatóan felülmúlja nevét. A késes (vagy olló) mechanikájú 104 gombos ultravékony billentyűzet gombjai átlátszó anyagból készülnek, rövid úton járnak, és EluminX kék háttérvilágítást kaptak. Ára várhatóan a 10-15 ezer forintos lélektani határ felett lesz.

 

CreativeFatal1tyGamingkb.jpg

 


A Creative előző Fatal1ty névjegyével ellátott egere csak optikai szenzorral volt felszerelve, az új generáció azonban már 2400 cpi felbontású HD-Optix lézeres optikával rendelkezik - ennek megfelelően neve Creative Fatal1ty Professional Laser Mouse lett.

 

CreativeFatal1tyProMouse.jpg

 

A használhatóságot nagyban javítja, hogy az érzékenység széles tartományban, 400-2400cpi között játék közben is állítható, ezenfelül az egér súlya is személyre szabható - hála a cserélhető súlyoknak. Az egér ára a billentyűzethez hasonlóan szintén magas lesz - szintén 10-15 ezer forint körül alakul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.