Hirdetés

Fejhallgató a beszűrődő zajoktól mentesen



|

Egy igazán jó fejhallgató aranyat ér, igaz sokszor árban is valahol ott jár.

Hirdetés

A Klipsch neve sokak számára ismeretlenül csenghet, pedig az amerikai gyártó igazán otthonosan mozog a hangtechnikai dolgokban. Az ősszel megjelenő Klipsch Mode elnevezésű fejhallgatója több szempontból is megfelelő lehet, egyrészt vezeték nélküli, másrészt kiválóan szűri a zajokat, harmadrészt pedig elég szépen néz ki. Az eszköz fülre simuló része kiváló minőségű bőrből készült, és a hagyományos sztereó társaihoz képest kétszer olyan hatékonyan szűri a zajokat.

A vezeték nélküli üzemet biztosító egy darab elem akár 45 órán keresztül képes üzemelni, miközben a 40 mm-es mélysugárzó és a 15 mm-es magassugárzó szépen simítja a hallójáratunkba a zenéket, a filmek hangjait, vagy a játékok effektjeit. Az árát jelenleg még nem tudni, de csak ősszel kerül a boltokba, és addigra biztosan konkrétabbak lesznek a paraméterek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.