Hirdetés

Fejlessz ingyen, programozói tudás nélkül az Androidra!



|

Mától ingyen és könnyedén elérhető az App Inventor, amelyben komoly programozói tudás nélkül fejleszthetünk androidos szoftvereket.

Hirdetés

Amióta az Android rendszerű mobilok egyre kedvezőbb áron elérhetők, az átlagfelhasználó is vásárolhat magának okostelefont, amelyre milliónyi program tölthető le, a legkülönbözőbb témákban. Akiknek azonban a kínálat nem lenne elegendő, vagy pedig buzog bennük a kíváncsiság, saját maguk is készíthetnek maguknak az androidos telefonjukra szoftvert az immáron bárki által elérhető App Inventorral. A szolgáltatás eddig zárt béta-fázisban volt, hónapokig kellett várni, amíg bejuthattunk a tesztelők közé, viszont most feloldották a zárat. A szerkesztőye WYSIWYG (what you see is what you get = azt kapod meg, amit látsz), ami annyit jelent, hogy ha például a szerkesztőben balra húzol egy alakzatot, akkor az úgy fog megjelenni a mobilod képernyőjén.

Az App Inventortól nem kell sokat várni, a komoly mobilszoftver-programozók állását biztosan nem kell félteni, ugyanis ezzel az alkalmazással inkább azokat lehet lekötni, akik nem értenek a dologhoz. Diákoknak például remek rálátást tud adni a programozás mikéntjére, anélkül, hogy be kellene magolni különféle scripteket. Fejlessz magadnak programot! Hihetetlen önbizalmat tud adni, amikor meglátod a saját magad által leprogramozott órát a mobilod képernyőjén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.