Hirdetés

Fejlesztés alatt a GeForce GTX 950 Ti?



|

A sima változat augusztus 20-án válhat hivatalossá.

Hirdetés

Izgalmas pletykák érkeztek a megfizethető, de játékra is alkalmas videokártyát vásárolni kívánóknak. A jelenlegi híresztelések alapján az NVIDIA augusztus 20-án fogja bejelenteni a régóta pletykált a GeForce GTX 950 videokártyáját, plusz japán források most azt állítják, hogy lesz belőle Ti változat is.

Hirdetés


Egyelőre nem tudni, hogy a vállalat mikor kívánja bemutatni a GTX 950 Ti modellt, azonban az eddigi pletykákból ítélve egyáltalán nem biztos, hogy jövő hét csütörtökön ez is hivatalossá válhat. Már persze ha bármit is bejelent aznap a chiptervező, fenntartásokkal kell kezelni a hírben olvasható információkat.


A táblázat alapján a GTX 950 és GTX 950 Ti modellek ha nem is forradalmi, de kellemes előrelépések lesznek a GTX 750 és GTX 750 Ti modellekhez képest. Kíváncsiak vagyunk, hogy az NVIDIA mit kíván kezdeni a régi kártyákkal: jó lenne egy árvágás keretében felfrissíteni velük a belépőkategóriás kínálatát, bár nem világos, hogy ez üzletileg mennyire racionális.


(Forrás: KitGuru)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.