Hirdetés

Fejtetőn áll az alaplap a Corsair házában



|

Elsőre biztosan furcsa lesz szerelni a Carbide 600 modellt.

Hirdetés

A Corsair bejelentette a kimondottan nagy teljesítményű számítógépek építéséhez kitalált Carbide 600Q és Carbide 600C házait. Az ATX formatervű, rendkívül tágas termékek közti különbség, hogy a C jelzésű modell átlátszó oldalablakot kapott, míg a Q-val a konzervatívabb vásárlók igényeit kívánja kiszolgálni a gyártó. A külső borítás fémrésze mindkettő esetében acélból készült.

Hirdetés


A Carbide 600 modellek nagy érdekességét a belső elrendezésük jelenti, a Corsair szerint az inverz felépítés a szokásosnál sokkal jobb hűtési hatékonyságot biztosít. A tápegység és 5,25 hüvelykes meghajtóhelyek a torony tetejében találhatóak, az érdemi furcsaságot az alaplap fejtetős rögzítése jelenti. A processzor közelében rögtön három ventilátor is található: az egyik a ház háta felé néz, míg a másik kettő a ház aljában található. Ezen felül az előlapi panel belső felére is felszerelhető akár kettő hűtő, így rendesen át lehet fújatni a házat.


Természetesen folyadékhűtéses rendszerek is építhetőek a házzal, az előlapi panelre maximum 280 mm-es, míg a processzor alá akár 360 mm-es radiátor is szerelhető. Az elkövetkező hetekben elérhetővé váló Carbide 600 adók és egyebek nélküli kezdőárát 150 dollárban határozta meg a Corsair.




(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.