Hirdetés

Fekete memóriák a Kingstontól



|

Új modulok azoknak, akiknek számít, hogyan néznek ki a hardverek a gépükben.

Hirdetés

A Kingston korábban a HyperX memóriasorozatával és a HyperX SSD-ivel próbált figyelmet szerezni a piacon, ehhez pedig a kék színt hívta segítségül. A gyártó most váltott, feketére: a HyperX Beast és a HyperX black sorozatok olyan memóriamodulokból állnak, amelyekkel dizájnos számítógépbelsők alakíthatóak ki.

A HyperX black azoknak készült, akik nem akarják folyékony nitrogénnel feltuningolni a PC-jüket, de törekednek a fekete hardverelemekből álló belsőre. Nem csak a hűtőborda, de maga a nyomtatott áramköri lap is fekete színű, az egyetlen színt az arany fogazat adja. Ezek a modulok 1333 vagy 1600 MHz-es órajelen dolgoznak, 4 és 8 gigabájtos verziókban léteznek, a kitekben pedig ezek duplája található.

A HyperX Beast a nevéből adódóan gyorsabb és nagyobb, ráadásul törekszik a lehető legérdekesebb és legdizájnosabb külsőre, amit egy memória valaha is szerezhet. A széria két- és négycsatornás változatokban létezik, 8-tól egészen 64 gigabájtig, akár 2400 MHz-es órajellel. A gyártó szerint a 2133 MHz-es 64 GB-os és a 2400 MHz-es 32 GB-os kitek a jelenlegi leggyorsabbak a piacon, amelyek az Intel XMP-t is támogatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.