Hirdetés

Feketébe öltözött a SilentiumPC új háza



|

A gamereknek szánják a teljesen fekete Aquarius M60W-t.

Hirdetés

A SilentiumPC sikert ért el az Aquarius koncepciójával, ezért úgy döntött, hogy kisebb csomagban is leteszi ugyanazt az asztalra. Így született meg az Aquarius M60W

Hirdetés

Az új ház a minimalizmusról szól, kívül-belül fekete, és elsősorban a gamereknek lehet megfelelő választás. 

0,8 milliméteres acélból készült, és nagy oldalablaka van azért, hogy minden látszódjon. Kiváló támogatást nyújt a vízhűtési rendszereknek is, és segít elrejteni és rendezni minden kábelt az alaplap mellett. 

Alul egy külön fém ketrec választja el a PSU-t és a HDD-ket a gép többi részétől. 

Az Aquarius M60W a 175 milliméter magas CPU-hűtőket is fogadja, illetve a 410 milliméter hosszú videokártyákat. Fér bele 5 HDD (3 darab 3,5 és 2 darab 2,5 hüvelykes), valamint 2 5,25 hüvelykes meghajtó. 

Alapból 3 darab 140 milliméteres ventilátor jár hozzá, de további kettőt lehet felülre beépíteni. Minden nyílásnál porszűrő betétek vannak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.