Hirdetés

Fél az Intel a Ryzentől?



|

Állítólag felvenné a kapcsolatot a tesztelőkkel, mielőtt azok levonják a következtetéseket.

Hirdetés

Sokan kritizálják az Intelt azért, amiért az elmúlt években a processzorfejlesztése kimerült a zsugorításban és az enyhe teljesítményemelésben. Amennyiben az AMD Ryzen lapkái tényleg tudják azt, amit a gyártójuk hirdet, akkor az Intel akár bajban is lehet. 

Hirdetés

Az AMD jelentősen kisebb költségvetés mellett, de fenyegetést jelenthet az Intelre. Az Intel pedig a TweakTown jelentése szerint fél a Ryzentől, ezért most levélben keresi fel a tesztelőket. 

Állítólag az Intel PR-részlege szeretne útmutatást adni, hogyan kell megfelelően tesztelni az AMD Ryzen processzorokat. A hírek alapján az Intel arra kéri a tesztelőket, hogy hívják fel őket, mielőtt írni kezdenek. 

Úgy tudni, hogy az Intel fair tesztelést szeretne - ugyanakkor a legtöbben azt sejtik, hogy az Intel fél, ezért lett olyan sürgős a cég számára, hogy mindenkivel felvegye a kapcsolatot. 

Ha a Ryzen CPU-k nem okoznak csalódást, a következő hónapokban akár stratégiát is válthat az Intel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.