Hirdetés

Felbukkant a lapos PlayStation 4



|

Eladásra kínáltak egy laposabb, matt külsőbe zárt verziót, ami valószínűleg a felújított PlayStation 4.

Hirdetés

A Gumtree oldalán eladásra kínáltak egy olyan PlayStation 4-et, ami kereskedelmi forgalomhoz készített dobozos változat, azonban nem hasonlít egy modellre sem, ami eddig megjelent. 

Hirdetés

A 295 angol fontért hirdetett konzol laposabb a mostani PS4-nél. Valószínűleg mégsem csalásról van szó, elvégre szeptember 7-én esedékes a "PlayStation Meeting", a Sony a legutóbbi ilyen rendezvényén pedig épp a PS4-et mutatta be. 

A mostani esemény valószínűleg a 4K-képes PlayStation 4 Neóról szól majd, azonban jó eséllyel egy karcsúsított, laposított verziót is villant a Sony az eredeti konzolból. A kereskedőknek szállítás meg is magyarázná, hogyan szivároghatott ki ilyen hamar a konzol, ami egyébként nem csak kisebb, matt külsejű is. 

A Polygon által begyűjtött képek alapján egyébként az optikai audioporttól megválik a konzol, amelynek a fizikai méretei mellett a vételára is csökken majd. 

A teljes kép valószínűleg csak szeptember 7-én áll majd össze a PlayStation szériáról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.