Hirdetés

Felbukkant a Snapdragon 830



|

Az indiai Zaubán tűnt fel a Qualcomm új csúcslapkája, amelynek a modellszáma MSM8998.

Hirdetés

Bár a Qualcomm Snapdragon 820-as lapkakészlete még egyáltalán nem számít réginek, természetesen készül és közeledik az utód, a Snapdragon 830. 

Hirdetés

Az MSM8998 kódnéven futó SoC most felbukkant az indiai Zaubán, több tételben is. Ezen az oldalon követik az országgal kapcsolatos importot és exportot. 

Az Amerikából Indiába szállított Snapdragon 830 lapkakészlet egy olyan prototípusba volt beépítve, amely 4 GB LPDDR4X memóriával és 64 GB tárhellyel rendelkezett. 

Egyes pletykák szerint az MSM8998 valójában a Snapdragon 835 nevet kapja majd, azonban erre nincs egyértelmű bizonyíték. 

A Snapdragon 830-at várhatóan sok nagy gyártó használja majd, többek között a Samsung a Galaxy S8 és a Galaxy S8 edge készülékében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.