Hirdetés

Feldobja a tévédet az I-O Data Clip PC



|

Rövid, ám vaskos a stick jellegű PC, amibe cserébe Intel Atom x5-Z8550 processzor került.

Hirdetés

Régóta léteznek stick jellegű PC-k, azonban a kategória egyre jobban fejlődik és egyre többet kínál. Az Intel Compute Stick után a különlegesebb modellek listájára írható az I-O Data Clip PC is. 

Hirdetés

A Clip PC egy zsebméretű eszköz, amit gyakorlatilag egy HDMI csatlakozón keresztül, teljes értékű számítógépként lehet egy tévéhez vagy monitorhoz csatlakoztatni. 

Ez a modell rövid, ám széles. A vaskosabb házért cserébe azonban nem gyenge: Intel Atom x5-Z8550-es processzor került bele. Ezt 2 GB RAM, 32 GB eMMC tárhely, 802.11ac-s WiFi, Bluetooth 4.0, két USB 3.0 port, egy microSDXC-slot, valamint jackcsatlakozó egészítik ki. 

A 76 x 46 x 15 milliméteres eszköz bekapcsológombja felülre került, illetve itt szellőztet a hűtőventilátor is. Az energiaellátást nem microUSB-n, hanem 5V DC csatlakozón keresztül oldották meg. A Clip PC elsőként Japánban jelenik meg, 29 800 japán jenért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.