Hirdetés

Felére csökkent az NVIDIA nyeresége



|

Bár a cég optimista, a pénzügyek terén nem döntenek rekordokat.

Hirdetés

Az NVIDIA nyilvánosságra hozta a legutóbbi pénzügyi negyedévének az adatait - ha bárki is rekordokra számított a cégnél, akkor csalódnia kellett. A tavalyi gyenge ünnepi szezon és a belépőkategóriás videokártyák eladásainak csökkenése mellett az integrált videovezérlős processzorok is rossz hírt jelentettek a vállalatnak.

 

Az április 29-én zárult három hónap alatt az NVIDIA 924,9 millió dolláros árbevételt könyvelhetett el, ami 3 százalékos csökkenést jelentett. A cég adózott eredménye ellenben 47,9 százalékkal esett: a profit a korábbi 116 millió dollárról 60,4 millióra csökkent.

 

A santa clarai cég a következő negyedévére körülbelül 1 milliárd dolláros bevételt vár. Az NVIDIA megmentője a nemrég bemutatott GeForce GTX 670 lehet, amit a piacon a GTX 680 és 690, valamint a notebookos 600M széria erősít, mobilfronton pedig a Tegra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.