Hirdetés

Félig okos a Razer órája



|

A Nabu Watch okos ugyan, de nem kifejezetten okosóra.

Hirdetés

A Razer már régóta nem csak egerekkel és billentyűzetekkel foglalkozik, és ennek jó példája az is, hogy most egy viselhető eszközzel rukkoltak elő. Egészen pontosan egy órával

Hirdetés

Nem klasszikus értelemben vett okosóra a Razer Nabu Watch, de azért valamennyire okos. Külsőre a gyártó fekete és zöld színvilágára épít, és vannak benne szenzorok a fitneszes tevékenységek követéséhez. 

A beépített Bluetooth segítségével képes fogadni az értesítéseket és egyéb jelzéseket. 

A Nabu Watch vételára 150 dollár lesz, míg a Forged Edition rozsdamentes acél kivitelben 200 dollárba kerül. 

A normál karórának kinéző eszköz egy CR2032-es akkumulátorral 12 hónapig képes működni. Van rajta stopper és időzítő, ébresztő, világóra. 

Az extra a 128 x 16-os OLED kijelző, ami mutatja az okostelefonról érkező értesítéseket, valamint a rezgőmotor, ami segít ezeket hamarabb észrevenni. Természetesen a pontos időt is szinkronizálja a kütyü. 

Sajnos az okosabb funkciók egy külön akkuról mennek, amit hetente tölteni kell - cserébe számolja a lépéseket és követi az alvást is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.