Hirdetés

Fellendítheti a 3D-s nyomtatást a HP



|

A HP-nál állítólag megtalálták az ágazat problémáira a gyógyírt.

Hirdetés

Meg Whitman a HP legutóbbi, részvényeseknek tartott találkozóján arról árulkodott, hogy idén júniusban nagyon komoly bejelentésre készülnek, ami megváltoztatja a 3D-s nyomtatási ágazat sorsát. Állítólag megoldották a szektor fejlődését nehezítő két legnagyobb problémát. 

Hirdetés

Whitman szerint ezek a problémák a teljesítmény és a minőség kérdéséből állnak. A 3D-s nyomtatók jelenleg túl lassúak, a HP ügyvezetője konkrétan ahhoz hasonlította őket, mint amikor arra várunk, hogy elolvadjon a jég. A másik gond, hogy a végtermék minősége gyakran nem kielégítő. 

A HP úgy gondolja, hogy mindkét problémára gyógyírt találtak, júniusban pedig sorsfordító technológiai bejelentésre készülnek. Mivel a nyomtatásban a HP nagy múltra tekint vissza, ezért nem meglepő, hogy ilyen irányban próbálkoznak. Természetesen nem szabad meglepődni, ha tulajdonképpen semmilyen fogyasztói terméket nem mutatnak majd, és ráadásul az útjukat is az üzleti szektor legfelső kategóriájában kezdik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.