Hirdetés

Felokosított ajtócsengőket készíthet a Sharp



|

A SmartBell lényegesen redukálhatja az ajtók előtti várakozással töltött időt.

Hirdetés

A Sahrp mindennapi eszközeink okosítására kiírt pályázata véget ért, a győztes (és ezáltal a jövőben megvalósuló) ötlet pedig a SmartBell lett.

Hirdetés

A 23 brit Daniel McGrane vetette papírra az okoscsengő terveit, melynek lényege, hogy a hagyományos ajtócsengőket egy kijelzővel valamint egy kamerával egészíti ki, melyen keresztül különféle interakciókra lesz lehetőségünk. Az eszköz ugyanis a tervek szerint képes lesz majd videohívások lebonyolítására, így ha esetlegesen nem tartózkodunk otthon, de valaki mégis keresne, a csengő megnyomására ajtónk tulajdonképpen felhív minket, így valós időben kommunikálhatunk a váratlan látogatóval. Az okoscsengő másik funkciójaként a gomb megnyomására előre rögzített videofelvétel is megjeleníthet a kijelző, így akár üzenetet is hagyhatunk az ajtó előtt várakozóknak.

Az ötletgazda egyébként a Sharp-hoz nyert felvételt fizetett gyakornoki pozícióba, ahol lehetősége lesz saját elképzelésének megvalósításán dolgozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.