Hirdetés

Felsőkategóriás alaplapot készít az ASRock



|

Vége az olcsó alaplapoknak?

Hirdetés

A 4Core1600P35-WiFi+ típusjelzéssel ellátott alaplap az Intel P35-ös lapkakészlet köré épül, mely a négymagos processzorok mellett hivatalosan 1333 megahertzes rendszerórajelet támogat, de az ASRock alaplapján az 1600 megahertz is megtalálható a beállítások között. Prémium kateória lévén minden fontos funkció fellelhető integrált formában az alaplapon, így a 802.11g szabványú Wi-Fi vezérlő is alapfelszereltség. Természetesen az alaplapon szilárd elektrolitos kondenzátorokat találunk és túlhajtást elősegítő szoftver is fellelhető a dobozban.

 

 

4core1600p35_wifi_k.jpg

 

 

Pontos specifikációkat a vállalat nem közölt, de annyit azonban elárultak, hogy a közeljövőben az NVIDIA 650i és 680i lapkakészletet is felveszi a repertoárba. Felmerült a kérdés, hogy az ASRock 4Core1600P35-WiFi+ megjelenése mennyiben befolyásolja az olcsó alaplapok gyártását, hiszen ez az alaplap rangsorolását tekintve már az ASUS termékportfóliójába is beleillene. Sterling Wu az ASRock vállalat elnöke a kérdésre megerősítette, hogy az ASUS leányvállalataként nem állítanak házon belül konkurenciát, hanem továbbra is az együttműködésre helyezik a hangsúlyt, a felsőkategóriás alaplapok csupán a szállítás 30 százalékát teszi ki -- tehát továbbra is a belépő- és középszintű termékeket helyezik fókuszba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.