Hirdetés

Felsőkategóriás CPU-hűtők az Enermax-től



|

Az ETD-T60 processzorhűtő VGF és VEF technológiákat alkalmaz a jobb hűtésért.

Hirdetés

A házak és tápegységek területén nagy ismeretségnek örvendő Enermax bemutatta a legújabb processzorhűtőjét, amelyből egyenesen két változat is a piacra kerül majd: az ETD-T60-TB és az ETD-T60-VD. Az újdonság a VGF (Vortex Generator Flow) és a VEF (Vacuum Effect Flow) technológiákat is alkalmazza a jobb hőelvezetés érdekében.

 

Mindkét hűtő 540 grammos, hűtőbordájuk pedig 55 alumínium lamellából áll össze, amihez hat darab 6 milliméteres nikkelezett hőcső kapcsolódik. A 120 milliméteres T.B.Silence ventilátor 800 és 1800 RPM között képes működni, ezzel 16-25 dBA zajt keltve.

 

Intel-oldalon az LGA 775/1155/1156/1366 típusú processzorok támogatottak, míg az AMD CPU-k esetében az AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 foglalatok. Az ETD-T60-VB annyival nyújt többet társánál, hogy kék és piros LED-ek kerültek a légkavarójára, amelyek 11 féle módon képesek világítani. Az ETD-T60-TB és az ETD-T60-VD 59 és 69 dollárért vásárolhatóak meg.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.