Hirdetés

Feltámadt a legendás Commodore



|

Tizenöt év után újra vásárolhatunk Commodore számítógépet, mely természetesen csak nevével és formájával idézi az egykori Commodore 64-et, hiszen a csinos burkolat alatt már a 21. század technikája lapul.

Hirdetés

A hosszú csöndet megtörve visszatért a Commodore, és elkészítette a legendás Commodore 64 számítógép újraértelmezett, 21. századi változatát. A vadonatúj Commodore PC külalakját nagyon jól eltalálták: az ék alakú, billentyűzettel egybeépített kialakítás a klasszikus őst idézi, a letisztult, elegáns vonalvezetés, a fényes alumínium burkolat, a toutchpad, és a süllyesztett billentyűk viszont egyértelműen jelzik, hogy Ő már a modern kor gyermeke.

 

commodore_new.jpg


 

A 45 cm széles és mindössze 6 cm magas számítógépet négy USB 2.0 aljzattal, PS/2, COM, és nyomtató portokkal szerelték fel, két monitort csatlakoztathatunk hozzá, és nem maradt el a gigabites LAN sem. Az új Commodore oldalán egy DVD írót találunk, amiről az idős rokon anno nem is álmodhatott.

 

commodore_new_3.jpg


 

A tetszetős külsőhöz méltó a fedél alatti tartalom is. Igény szerint Intel Core 2 Duo vagy Quad processzorral, Intel G31 Express lapkakészlettel, és Intel Graphics Media Accelerator 3100 grafikus vezérlővel szerelik, emellett természetesen egy 3,5 hüvelykes merevlemeznek is helyet szorítottak.

 

commodore_new_2.jpg


 

A hamvaiból feltámadt Commodore 2010 tavaszán már piacra is kerülhet, egyelőre ismeretlen áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.