Hirdetés

Feltekerhető OLED-monitor a Sony-tól



|

A Sony legújabb megjelenítője OLED-technológiát használ, és fel lehet tekerni.

Hirdetés

Jelen pillanatban egy monitorra gondolva az asztalunkon lévő, általában LCD-kijelző jut eszünkbe. Arra, hogy az OLED-technológiával készült megjelenítők az otthoni felhasználókhoz eljussanak, egyelőre várnunk kell; azonban könnyen lehet, hogy nem sima monitorról lesz szó.

 

Ennek egyik bizonyítéka a Sony napokban bemutatott, feltekerhető megjelenítője, amely egy 80 mikrométer vastag OLED-megjelenítő. Egyelőre csupán 4,1 hüvelykes, ami viszont nagyon érdekes, hogy már egy 4 milliméter átmérővel rendelkező ceruzára is fel lehet tekerni.

 

A 432 x 240-es felbontásra alkalmas kijelző 100 nit fényerőt képes elérni, 1000:1 kontrasztarány és 16M szín mellett. Videó:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.