Hirdetés

Fém házzal újítanak a notebookok



|

Az Intel korábban műanyag burkolattal próbált spórolni, ezt pedig a felhasználók nem fogadták jól.

Hirdetés

Az Intel az ultrabookokat idén úgy akarta elérhetőbbé tenni, hogy a fém burkolatukat műanyagra cserélte. Ez egyértelmű hiba volt, ugyanis a vásárlók szemében már nem voltak annyira ultrák ezek a gépek, hogy elfogadják őket. Természetesen az sem segített, hogy műanyagon is túl drágák maradtak az ultrabookok.

A notebook-gyártók 2013-ban más módszerekkel igyekeznek lefaragni az árakat, így az alumínium és társai visszakerülnek jogos helyükre. Nagyon valószínű, hogy az új évben minden vállalat igyekszik majd kihasználni a fém házban rejlő lehetőségeket.

A Ju Teng International Holdings egy tajvani notebook-házat gyártó cég, amely az ilyen termékeinek a gyártási kapacitását 70 százalékról 100-ra emeli. Természetesen a műanyag noteszgépek nem tűnnek el a piacról, végre kevesebb lesz belőlük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.