Hirdetés

Fényképezőgép érintőképernyővel



|

A BenQ bemutatta a legvékonyabb 7 megapixeles fényképezőgépet.

Hirdetés

A BenQ T700 kompakt fényképezőgép mindössze 14,9 milliméter vékony, ami jelenleg a világ a legvékonyabb 7 megapixeles, 3 hüvelykes érintőpaneles kijelzővel szerelt fényképezőgépe. A gép háza műanyagból készül, élén pedig rozsdamentes keret fut körbe. A hátoldalon egy 3 hüvelyk átmérőjű érintőpanel található, amely „tap-to-enlarge” tulajdonsággal rendelkezik, azaz a fénykép bármely része egyetlen érintéssel kinagyítható.

 

 

benq_k.jpg

 

 

A T700-as készülékben a bemozdulások elkerülése végett S.S.F. (Super Shake-Free – azaz szuper bemozdulás elleni védelem) optikai képstabilizátor található, továbbá a magas ISO (1200) érzékenység is segít a rövidebb záridő elérésében. A két funkció lehetővé teszi, hogy gyengébb megvilágítás esetén is bemozdulástól mentes, éles fényképek készülhessenek. A fényképezőgép áráról jelenleg nincs információnk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.