Hirdetés

Fényképezőgép gyermeklelkű felnőtteknek



|

Szerettetek legózni gyerekkorotokban? Én imádtam. Talán ezért is jön be oly nagyon a Pentax masinája.

Hirdetés

14,1 megapixeles optika, 4*-es zoommal, 720p-s videofelvételi lehetőség - amennyire gyerekesnek tűnik a Pentax hardvere külsőleg, annyira rendben van belsőleg (a négyszeres zoom nem az igazi ugyan, de középkategóriába belefér).

Az Optio NB1000 két színösszeállításban érkezik: a képünkön is látható zöld-fekete kombinációban, illetve fehérben, fekete betétekkel. Fontos tudni, hogy az előlapjára építhetünk, amit csak szeretnénk, viszont nem legódarabokból (azok egy ilyen kamerára túl nagyok lettek volna), hanem Nanoblockokból, amelyet a japán DiaBlock cég árusít. 240 dollárért lehet egyébként megrendelni külföldről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.