Hirdetés

Fiatalos színekkel hódít a Pebble



|

Limitált ideig három új színben is kapható az e-Ink-es okosóra.

Hirdetés

Az eredeti Pebble okosórák már csaknem egy éve a piacon vannak, ám aki eddig a "limitált" színválaszték miatt nem vásárolt a cég ezen eszközeiből, annak most jó hírrel szolgálhatunk, ugyanis a készülékeket már három rendkívül feltűnő színben is beszerezhetjük.

Hirdetés

A vadonatúj zöld, pink és kék színekben pompázó, Fresh Green, Hot Pink, és Fly Blue fantázianevű, limitált kiadású órák kizárólag a Pebble online felületén kerülnek forgalmazásra, mégpedig az eddigiekkel megegyező 150 dolláros áron. A készlet véges, így aki valóban egy ilyen rikító színű kiegészítővel kívánja felhívni magára a figyelmet annak érdemes sietni a vásárlással.

A friss "színkollekción" kívül a cég bejelentett még két új applikációt is. Az egyik a The Weather Channel időjárás-alkalmazása, mely már elérhető a Pebble App Store-jának kínálatából, a másik pedig egy vadonatúj számlap-szoftver a Reading Rainbow, melynek érkezése még kicsit várat magára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.