Hirdetés

Film- és zeneletöltés PS3-mal



|

A Sony legújabb konzoljával hamarosan filmet és zenét is letölthetünk.

Hirdetés

Ezzel egyrészről médiahordozó nélkül juthatnak a felhasználók multimédiás tartalomhoz, másrészről pedig magát a konzolt kiemeli a "csak egy játékkonzol" kategóriából, és inkább lesz egy szórakoztató központ.

Jelenleg nem tudni, pontosan hogy fog működni a rendszer, és azt se, hogy mennyibe fog kerülni. De az biztos, hogy hasonló színvonalúnak, vagy jobbnak kell lennie, mint a Microsoft Marketplace illetve az Apple iTunes. Ezeken a rendszereken 2-3e Ft-ért juthatunk hozzá egy körülbelül DVD minőségű filmhez, illetve letölthetünk TV-sorozat epizódokat is, ennek körülbelül a feléért darabját.

A zene is egy külön kérdés, ahogy annak jogi biztonsága is. Nem minden PS3 felhasználó rendelkezik Sony alapú médialejátszóval, így kulcskérdés lesz az, hogy milyen formátumban lesznek a zeneszámok elérhetőek, hogy például egy iPodon is lejátszható legyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.